A.L. Consultancy B.V.
Postbus 355 | 3130 AJ Vlaardingen
t 010 460 47 28
pixel
alconsultancy
 
:: Home
:: Kennismaking
:: Ons terrein
:: Diensten
:: Werkwijze
:: Aanvraag
 
 

Hoe nu verder?

Sociale zekerheid: een ingewikkeld materie

In 1901 maakte Nederland kennis met de Ongevallenwet, de eerste sociale verzekeringswet. Een unicum. En tegelijk de aftrap voor een proces dat tot op de dag van vandaag doorgaat. In ruim een eeuw tijd is het sociale stelsel uitgebouwd tot een ingewikkeld complex van wetten en regelingen. De Ongevallenwet bestaat al lang niet meer. Die is vervangen en er zijn vele nieuwe wetten bijgekomen. Anno nu hebben werkgevers te maken met WAO, WIA, Wajong, WW, Ziektewet, WVA en Pemba.

ALC Control
ALC Subsidiedesk
ALC Academie
ALC Detachering

U ziet het, ALC is de aangewezen partner om uw onderneming te begeleiden door het doolhof van sociale verzekeringsregels en sociale wetten. Voor niet ingewijden is het haast onmogelijk om op eigen kracht de weg te vinden in dit doolhof. Misschien moet u dat ook niet willen, maar overlaten aan mensen die er goed in zijn: de professionals van ALC. Dan kunt u zich bezighouden met waar u goed in bent: het besturen van uw onderneming.
Bent u overtuigd van ons kunnen? Neem gerust contact op met ALC voor een offerte op maat. Wilt u eerst meer informatie? Ook dat kan. In een kennismakingsgesprek bekijken we samen wat ALC voor uw onderneming kan betekenen. Onze adviseurs staan u graag te woord.

 

diensten 
All content by A.L. Consultancy B.V. 2007-2014 | Disclaimer