A.L. Consultancy B.V.
Postbus 355 | 3130 AJ Vlaardingen
t 010 460 47 28
pixel
alconsultancy
 
:: Home
:: Kennismaking
:: Ons terrein
:: Diensten
:: Werkwijze
:: Aanvraag
 
 

A.L. Consultancy

Uw kompas

Als werkgever weet u hoe ingewikkeld de wet- en regelgeving voor de Sociale Zekerheid is. Regelmatige wijzigingen zijn eerder regel dan uitzondering. Dit maakt het niet eenvoudig om overzicht te houden. U heeft bovendien belangrijker zaken aan uw hoofd: het op koers houden van uw onderneming.

De adviseurs van ALC zijn afkomstig van de Belastingdienst en UWV en kennen daardoor het klappen van de zweep als geen ander. Wij voorzien u van praktische adviezen, zodat u niet teveel betaalt. Ook verzorgen wij het gehele traject van terugvordering of subsidieaanvraag. We weten alles van de relevante wetten en regelingen (o.a. WIA, WVA en Pemba). Dit maakt ALC het aangewezen bedrijf om u door het woud aan wet- en regelgeving in de Sociale Zekerheid te loodsen. Op ons kunt u varen!

Enkele feiten

AL Consultancy houdt van uitdagingen en lastige vragen. Onze kracht ligt in het vinden van oplossingen die volgens anderen niet mogelijk zijn. Dat doen we vol overgave en tegelijkertijd zakelijk, efficiënt en resultaatgericht. Het klinkt wat eigenwijs, maar vrijwel altijd vinden we die oplossingen ook.
Enkele feiten ter illustratie: sinds de oprichting van ALC in 2003, hebben we ruim 900 klanten geholpen met het terugvorderen van teveel betaalde premies of het verkrijgen van subsidies. Het aantal ingediende claims is zelfs een veelvoud daarvan: ruim 5000. We kunnen ons beroepen op een respectabel slagingspercentage. In ruim 90 procent van de gevallen is geld teruggevloeid naar de opdrachtgever. Het gaat dan niet alleen om kleine of middelgrote ondernemingen, maar ook om ondernemingen met meer dan 5000 werknemers. Daar zijn we best een beetje trots op.
kennismaking

AL Consultancy in het kort:

Experts op het gebied van WIA, WVA en Pemba
Restituties mogelijk vanaf 2008 tot heden
Compleet dienstenpakket: advies, aanvraag en procesbewaking
Actief in uiteenlopende sectoren: van zorg en welzijn, tot de metaalindustrie, bouwnijverheid en gemeentes
Inmiddels meer dan 900 tevreden klanten
Ruim 5000 ingediende claims en aanvragen
Dienstverlening op basis van ‘no cure, no pay’
Meer dan 35.000.000 terug naar de werkgever


 
All content by A.L. Consultancy B.V. 2007-2014 | Disclaimer