A.L. Consultancy B.V.
Postbus 355 | 3130 AJ Vlaardingen
t 010 460 47 28
pixel
alconsultancy
 
:: Home
:: Kennismaking
:: Ons terrein
:: Diensten
:: Werkwijze
:: Aanvraag
 
 

Onze werkwijze

Iedere situatie is uniek, ook die van u. Voor AL Consultancy (ALC) is dat een belangrijk uitgangspunt. U krijgt dan ook niet te maken met afstandelijke adviseurs, maar met betrokken mensen die samen met u de mogelijkheden bespreken. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leggen wij duidelijk uit wat we doen en hoe we dat gaan doen. Onze aanpak bestaat uit twee stappen: dossieronderzoek en het indienen van claims. Eenvoudig, overzichtelijk en effectief.

Lees meer over de stappen in onze aanpak

Zorgvuldig, discreet en direct

Een goed en volledig onderzoek is van groot belang om inzicht te krijgen in gemiste subsidiekansen en teveel betaalde premies. Wij zijn ons bewust van het feit dat wij tijdens dit onderzoek vertrouwelijke informatie onder ogen krijgen. Vanzelfsprekend gaan wij hier zorgvuldig en discreet mee om. Daar kunt u op vertrouwen. Ook uw werknemers merken er niets van, want het gaat hier uitsluitend om regelingen die de werkgever aangaan.
ALC heeft een aanpak ontwikkeld waarbij de opdrachtgever zo min mogelijk wordt belast. Via een machtiging kunnen wij de benodigde gegevens zelf opvragen en verwerken. Bijkomend voordeel: de informatiestroom is hiermee zestig tot zeventig procent in te dammen.In het verleden…

…behaalde resultaten, houden wij graag opnieuw tegen het licht. Vaak blijkt, dat wij vanuit onze kennis en ervaring nog een forse aanvulling kunnen leveren op reeds geclaimde bedragen. Dat maakt het altijd de moeite waard om te proberen, ook voor u. Boeken we geen resultaat? Dan betaalt u niets. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’.
werkwijze

AL Consultancy in het kort:

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Afspraken vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst
Opdrachtgever verschaft toegang tot informatie
Dossier- en premieonderzoek WIA, WVA en Pemba
Mogelijkheid om terug te gaan tot 2003
Geautomatiseerde dataverzameling
Informatieaanvraag bij Belastingdienst en UWV via een machtiging
ALC neemt het gehele traject voor zijn rekening
Bevindingen vastgelegd in eindrapportage
Werknemers merken er niets van
Standaard vergoeding: 1/3 van het te vorderen bedrag
Dienstverlening op basis van ‘no cure, no pay’


 
All content by A.L. Consultancy B.V. 2007-2014 | Disclaimer